Ny Philadelphia-smak: "Sweet chili"

Åh, den här nyheten var verkligen jättegod!


Det här är en utländsk förpackning. Philadelphia hade ingen bild på den svenska på hemsidan än, då jag var inne där för ett tag sedan.


Dagens frukost


Filmjölk med tärnat äpple, russin, incabär, Allbran och havrefras.


Zumba!

Jag kom ihåg för något år sedan, då förknippade man bara Zumba med tv-shop - men nu har verkligen träningsformen verkligen annamats överallt!

Jag har testat Zumba i småpass innan, men nu körde jag ett helt Zumba-pass häromdagen.

Så vad tyckte jag? Hmm, eftersom jag inte hann med så bra så blev det inte så effektiv träning. Tyckte de bytte rörelser lite för snabbt. Vissa låtar var heller inte så bra. Men när det kom en riktigt bra låt, då fick man riktiga lyckokänslor! Tror det kan vara en jättebra träning för de som vill ha lite mer lekfullhet i träningen.

Jag skulle nog tycka Zumba var kul om jag kom in i det lite bättre. Men nej, jag var inte helsåld. Kände att jag hellre hade gjort någon mer effektfull träning (för min del).

Vad tycker ni om Zumba?


Taccokväll med vännerna

Taccos funkar alltid bra när man är några vänner som skall äta ihop!


Tortilliabröd med fiber, tomat, gurka, paprika, rödlök, majs, banan, ananas, gräddfil, guacamole, quornfärs med taccokrydda och så taccosauce. Det blev lite extra ananas vid sidan om också, för jag tyckte den passade bättre jämte, än i taccosen.


Chicken Tikka Masala

Jag ska ju snart åka till Indien, så tyckte det vore kul att prova lite indisk mat innan jag åker. Så det blev lite Chicken Tikka Masala häromdagen, fast på ett litet fusksätt - nämligen med en färdig Santa Maria Tikka Masala-sås. Gott var det i alla fall! Och snabbgjort :)


Förutom kyckling hade jag i svamp, lök och paprika också.

Ingredienser (4 port):
* 1 burk Santa Maria Tikka Masala-sås
* ca 400 g kycklingfiléer
* 1 st gul lök
* 1 st röd paprika
* ca 150 g färska champinjoner

Gör så här:
Dela kyckling, paprika, lök och svamp i mindre bitar. Fräs allt tills det blir mjukt och kycklingen genomstekt. Häll på såsen och hetta upp.
Servera med ex. ris eller klyftpotatis,  sallad och grönsaker.


Har ni några mattips angående att jag snaaaart (om 13 dagar!!) åker till Indien??

/Helena

Incabär

Jag hittade Incabär i butiken här om dagen och blev sugen på att testa. Googlade runt lite för att se vad Incabär faktiskt är för något, och som jag förstod det är Incabären torkade Physalis-frukter. Det visste jag faktiskt inte, så det var kul att veta.

Physalis, och därmed också Incabär, innehåller gott om C-vitamin och även en del folat, vitamin A och vitamin B6.


Jag tycker att Incabären var jättegoda. Syrliga och otroligt smakrika! Jag ska nog lyxa med dem i frukostmaten framöver. Det negativa är att dem är ganska dyra. Men det kan vara kul att lyxa med några Incabär ibland i alla fall :)

/Helena


Vardagsmys med fruktsallad

Med en liten fruktsallad kan man piffa upp vilken vardagskväll som helst och göra dagen lite lyxigare!


I denna fruktsalladen hade jag äpple, kiwi, apelsin, mango, banan, hallon, ananas och russin. Verkligen en jättegod blandning!

/Helena


Glöm inte att anmäla er till Kickstarten!

Behöver du hjälp med träningsupplägg och kosten? Anmäl dig till Kickstarten!
Du får individbaserade tränings- och kostupplägg, baserade på dina egna personliga mål!

Läs mer på vår hemsida: www.kickstarten.se
Det är en bra chans att komma i form, och få hjälp av både Dietist och Personlig tränare.

Sista anmälningsdag är idag fredag 24/2.



/Helena


Matstället Sandys

Här om dagen åt jag på "Sandys" med några vänner. Sandys finns på många ställen, ex. Stockholm, Malmö, Norrköping, Örebro, Växjö etc, men jag var och åt på ett av ställena i Stockholm.

Sandys har sallader, mackor, fika, bakad potatis m.m. Det fanns mycket att välja på och jag tog en bakad potatis med "medelhavskyckling". Den kostade 69 kr.

Mina kompisar tog "Meny" med dricka, och då fick man även en frukt eller en chipspåse till. (Det med chipspåsen känns lite onödigt!)


Bakad potatis med medelhavskyckling-röra på Sandys.

Jag tyckte att min potatis var god, men röran var tyvärr lite tam i smaken. Kunde smakat mycket mer! Annars var det bra med sittplatser, och jag tyckte priset var bra på maten. Kändes också ganska fräscht att äta en bakad potatis. Lite dåligt var dock att det Sandys som vi var på stängde kl. 19 och vi var där vid kl. 18. Hade varit mysigt om man hade fått sitta kvar en stund längre.

Men jag kan tänka mig att äta på Sandys fler gånger! Men chipspåsen till maten, nej tack!

Läs mer om Sandys här:
http://www.sandys.se/

/Helena


Nyheter ifrån Läkerol

Hittade dessa tre nyheter ifrån Läkerol i butiken. "Läkerol YUP", "Sunset Licorice" och "Caribbean lime".



Sunset licorice var jättegod!

Caribbean lime
var inte alls god, den slängde jag efter en provsmak. Den var lite stark och besk.

YUP var goda, men det är inte så konstigt, för det är precis som godis. Nog för att det står på YUP att de är "sugarfree", men energiinnehållet är nästan detsamma som godis. Så för mig är YUP = godis. Och då förstår jag inte varför man skall köpa en dyr påse med 30 g i. Då kan man lika gärna köpa godis.

/Helena


God frukost hemma hos Stockholmsvän

Jag var uppe i Stockholm för några dagar sedan, och hälsade på lite vänner. Denna frukosten nedan åt jag med min vän på lördagen. Det blev mycket prat och många koppar kaffe!

Och som vanligt hade min vän köpt hem russin för att jag skulle komma! Det hade min andra vän jag hälsade på också. Så det verkar vara något verkligt känt, det här att jag älskar russin! :)


Frukosten bestod av filmjölk med tärnat äpple och kiwi, russin och fruktmüsli. Sedan en Lingongrova Special med Lätta, skinka, ost och gurka. Och så en massa gott kaffe!

/Helena


Läsarfråga om sötningsmedel

Läsarfråga:
En fråga, vad anser du om light-produkter? Alltså sötningsmedel? anser du att det är okej att dricka t.ex Cola light lite då och då eller är det rena ''giftet'' för kroppen? Tacksam för svar!
/Anonym

Svar:
Hej!
De sötningsmedel som finns i våra livsmedel idag, är testade för att vara "säkra". Däremot tror jag inte att man mår bra av att överkonsumera någonting. Ett glas Cola Light någon gång ibland tycker jag är helt okej, däremot bör man inte dricka det varje dag.
Har man problem med vikten eller är diabetiker kan det vara bra att dricka light-produkter istället för de vanliga produkterna med socker i. Men bäst är som sagt att släcka törsten med vatten :)

/Helena

Thereses kycklinggryta med curry och bacon

Min kompis är verkligen en mästare i köket! Den här goda grytan med kyckling och curry komponerade hon ihop på fri hand när jag var där och åt mat förra veckan. Mums, säger jag bara!

Min vän Therese har också en blogg, och den hittar ni här: http://theresefh.blogg.se


Kycklinggryta med curry, bacon, broccoli och cashewnötter på toppen. Till det blev det ris samt en sallad gjord på salladsmix, tomat, majs, gurka, purjolök och paprika.

Ingredienser (ca 4 port):
* ca 400 g kycklingfilé
* 1 pkt bacon
* 1 st broccolihuvud (ca 250 g)
* 3 dl matlagningsgrädde
* 1-2 tsk curry
* 1/2 buljongtärning
* salt och peppar
* Cashewnötter

Gör så här:
Skär kycklingen i små bitar. Fräs dem i en stekpanna. Dela baconet i mindre bitar och fräs även den, i en annan stekpanna. Skär broccolin i mindre bitar och koka den så den blir lite mjuk. Blanda samman kyckling, bacon och broccoli. Häll över grädde, curry, buljongtärning, salt och peppar. Låt allt puttra samman en stund och smaka av.
Servera med cashewnötter på toppen.
Till grytan kan man ha ex. ris eller matvete och en grönsallad.

/Helena


KICKSTARTEN!

Ni som följer mig på bloggen vet ju att jag i höstas testade ett kost- och träningsprogram, samt att även en PT och vän till mig gjorde samma sak. Ni vet också att jag startat ett företag som heter ”NEW Coaching Sweden HB”. (NEW står för Nutrition, Exercise & Wellness).

 

Det första steget i vårt företag är att lansera ett koncept som heter Kickstarten! Det innebär helt enkelt att man får ett kost- och träningsschema av mig som dietist och min delägare som är personlig tränare. Detta kost- och träningsschemat hjälper Dig att få en Kickstart i att komma i form! Du får hjälp hur du skall äta och lägga upp din träning!



 Innan man är med i Kickstarten fyller man i ett Hälsoformulär, för att vi ska få veta lite mer om dig och vad dina mål med månaden är. Utifrån detta sätter vi ihop kost- och träningsschema till dig. Det kan handla om att gå ner i vikt, tona kroppen, få bättre rutin på ätandet, hitta utmanande träning, få lite träningsinspiration, eller helt enkelt lära sig hur man tränar bra hemma!

 

Kost- och träningsschema får man i början av Kickstarten, sedan har man möjlighet att under fyra veckor maila frågor till både mig som dietist och till min partner (personlig tränare) som svarar på frågor om träning och kost och hjälper dig. Under månaden dyker det också upp två tävlingar man som deltagare kan vara med i, som lite motiverande morot! När månaden är slut fyller man i ett nytt formulär, och man får sedan ett Diplom (med feedback) ifrån oss på Kickstarten!

 

När månaden är slut kan Du naturligtvis fortsätta med kost- och träningsprogrammen om du gillade dem! De är ju som sagt tänkt som en Kickstart för dig!!

 

En testperson som testat vårt koncept, Emily, var väldigt nöjd, läs mer vad hon tyckte om Kickstarten här: Emily om Kickstarten

 

Vore det något för dig? Tveka inte att haka på!

Kickstarten kör igång måndagen den 27 februari!
Sista anmälningsdagen är fredagen den 24 februari.
Om du klickar HÄR kommer du direkt till anmälan.

 

Anmälningen kostar 600 kr nu första omgången vi kör! Det är väldigt billigt för personliga kost- och träningsscheman!

 

Läs mer på vår hemsida: www.kickstarten.se

Vid frågor, är det bara att maila [email protected]

 

/Helena


Grötfrukost med bästa sällskapet

Frukost blir till och med dubbelt så gott om man äter den i trevligt sällskap. Den här frukosten åt jag till sällskap av två vänner jag inte träffat på ett tag. Då blir det mycket prat och skratt, och man njuter extra länge av frukoststunden!


Gröt gjord på fiberhavregryn med russin & kanel, och så frukt på toppen (banan, clementin, sharonfrukt och äpple). Naturligtvis mjölk på toppen sen också! Och så en hönö-kaka med lättmargarin och så kaffe och vatten!

/Helena


Chokladföljetong del 79 - Marabou "BLACK Saltlakrits"

Marabou "BLACK Saltlakrits" - Limited edition
Ni vet hur mycket jag älskar kombinationen choklad och lakrits, jag belv därför så glad när jag såg detta choklad i butiken! Dock har Marabous lilla choklad med lakrits i redan gjort mig besviken, och frågan var om detta skulle vara bättre?! Jo, aningens godare, men inte alls så som jag önskat. Tyckte lakritsen var lite tam och inte alls så salt och framträdande som jag hade önskat. Det var ändå gott och blev uppätet. Hade jag inte vetat vad som finns på Island (supergod lakritschoklad), så hade jag nog tyckt detta var jättebra, men lite besviken blev jag nu ändå.
Pris: ca 16-18 kr för 180 g
Helhetsbetyg: 3,5

/Helena

Nytt favorit-te: "Twinings Green Tea & Forest fruits"

Jag tycker att det är otroligt svårt att hitta goda tesorter! Ofta köper man sorter, så visar det sig att de inte är så goda, och så står de kvar i skåpet vecka ut och vecka in... och så helt plötsligt har man samlat på sig te för ett år framåt... någon som känner igen sig?

Därför blir jag otroligt glad när jag hittar någon tesort som jag verkligen gillar (det händer inte så ofta!). Och detta te smakade jag hos en vän, och det var jättegott! Milt och lite sött i smaken, helt perfekt för en kvällskopp! Te:et är en nyhet, så har du inte smakat det redan kan jag verkligen rekommendera det!



/Helena


Finska smaker

Min vän är gift med en kille med finska rötter, så på besök hos dem blir är det ofta lite finsk-inspirerat i maten :) Extra kul, tycker jag, då jag älskar matkultur. Denna gången fick jag smaka finsk makaronilåda och finsk lakrits.




Finsk makaronilåda innehåller bl.a. makaroner, köttfärs, lök och äggstanning.
Varför godisarna heter finsk lakrits vet jag inte riktigt. De som inte var svarta smakade ju inte lakrits. Men goda var dem!!

/Helena


Tenta om en vecka!

Nu börjar det dra ihop sig, om en vecka har jag min första tenta i "Hälso- och motionspsykologi" - så nu gäller det att ligga i med pluggandet!



Det var ett tag sedan jag pluggade och hade tenta sist, så det är inte utan att man är lite nervös!

/Helena


Glutenfria mockarutor

En klassiker i glutenfri variant! Riktigt goda och saftiga blev dem! :)


Ingredienser (en långpanna):
* 2 st ägg
* 2 dl socker
* 1,5 dl mjölk
* 4,5 dl glutenfri mjölmix
* 2 tsk bakpulver
* 2 tsk vaniljsocker
* 2 msk kakao
* 100 g smält margarin
Glasyr:
* 3,5 dl florsocker
* 50 g smält margarin
* 4 msk kallt kaffe
* 1 msk kakao
* 2 tsk vaniljsocker
Topping:
* kokosflingor

Gör så här:
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda samman mjölmixen, bakpulver, vaniljsocker och kakao och rör ner i äggblandningen tillsammans med mjölken och det avsvalnade margarinet. Rör runt ordentligt. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna. Grädda kakan i 225 grader i ugnen, i ca 15 min.
Rör ingredienserna till glasyren till en slät massa. Bred glasyren över den varma kakan. Strö över kokosflingor. Låt kakan svalna och skär den sedan i fyrkantiga bitar i valfri storlek.

/Helena


Kaktusfikon/frukt & Cherimoya

Jag och några vänner (bl.a. Elina som har bloggen http://filibabba.blogg.se/) gjorde fruktsallad. Och för att göra det extra lyxigt så köpte vi två lite annorlunda frukter att ha i, nämligen Kaktusfikon/frukt och Cherimoya. Alltid kul att testa något nytt! 


Kaktusfrukt, Cherimoya, ananas och passionsfrukt. Och så kaktusfrukten i närbild.


Cherimoya. (Bilden lånad ifrån Elina, http://filibabba.blogg.se/)

Kaktusfrukten/fikonet innhöll massa gröna kärnor. Syrliga men lite sträva. De tillförde inte så jättemycket till fruktsalladen tyckte vi... Jag har bara testat andra kaktusfikon innan, då har de inte sett ut så inuti, så det var ändå kul att testa detta. Men nog ingen frukt jag skulle köpa om så ofta.

Cherimmoyan var jättegod. Smakade som en blandning av päron och vanilj, men med lite gräddigare smak. Däremot var den väldigt svår att äta/skära till. Den var mycket kärnor i, så det tog lång tid och var rätt pilligt. Så med tanke på det kommer jag nog inte köpa den frukten så mycket. Synd, då smaken var väldigt god.

/Helena


Strukturerat innehållsförteckningen & nya kategorier

Jag har strukturerat min innehållsförteckning här till vänster, så att allt kommer i bättre ordning. Jag har även lagt till fyra nya kategorier. Nämligen "Matinspiration - frukost, mellanmål & frukt, maträtter och fika & fest". Detta för att jag ibland bara publicerar en bild på en maträtt, tipsar om bästa recept etc. Så framöver skall bilderna hamna där, och inte störa i receptdelen. I receptdelarna hittar ni därför bara recept framöver!
Lättare att hitta med andra ord :)

/Helena

Thereses fiskgratäng med dijonsenap

Den här rätten gjorde jag och en vän förra veckan. Riktigt gott blev det, har aldrig provat att göra en fiskgratäng med senap i innan. Det är kul när man äter borta, då får man lite inspiration till nya maträtter att laga.


Ingredienser (ca 4 port):
* 400 g torsk (eller liknande fisksort)
* salt och peppar
* 1/2 gul lök
* 3 dl matlagningsgrädde
* 2 msk dijonsenap
* 2 st tomater
* riven ost

Gör så här:
Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Skär löken i tunna skivor/strimlor och lägg ovanpå fisken. Blanda grädde och senap och häll över fisken i formen. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. Toppa med lite riven ost. Sätt in formen i ugnen, ca 20-30 min i 200 grader.
Servera med ex. kokt broccoli och kokt potatis.

/Helena


Frukost i veckan som gick

Åhh. älskade frukost! Jag tröttnar aldrig på dig...!


Frukosten bestod av filmjölk med fruktsallad (äpple, kiwi, ananas, hallon, apelsin och mango), SpecialK, havrekuddar och kanel. Och så knäckemacka med leverpastej och gurka. Till det kaffe såklart!

/Helena


Att äta och hålla god min

Har vi inte alla någon gång ätit och hållit god min, trots att det vi stoppar i munnen verkligen känns.... hmm, motbjudande?! Ja, jag tänkte väl det! Oftast gör man det för att vara snäll, då det kanske är någon man tycker om som bjuder, eller om man är på en fin middag.

Detta hände mig faktiskt senast bara för någon vecka sedan. Jag var hos min vän i Kroatien och han säger "Jag ska ta med dig ut så ska vi äta något riktigt gott!" Men han ville inte säga vad. Vad det var? Se bilden nedan.



Jag är en sådan person som inte ens kan äta kycklinglår, eftersom jag inte gillar ben eller när man faktiskt ser att det man äter kommer från ett djur. Så ja, den här upplevelsen blev lite jobbig för mig. Men min kompis var så glad och nöjd, så jag kände att jag var tvungen att klämma ner några fiskar...

Det vore jättekul om ni läsare berättar om någon sådan här gång! Skriv en kommentar nedan!

/Helena


Chokladföljetong del 78 - Cloetta "Pops crunchy"

Cloetta "Pops crunchy"
Mjölkchoklad med lättsaltade rispuffar i! Gott, men inget sådär speciellt, det händer inte så mycket.
Pris: 10-14 kr för 49 g
Helhetsbetyg: 3,5

/Helena

Gryta med kikärtor och grönsaker


En god gryta gjord med svamp, lök, vitlök, zuccini, minimajskolvar, kikärtor, tre burkar krossade tomater, buljongtärning, lite kryddor och röd currypasta. Mums!

/Helena


Torsdagsmiddag: Fiskgratäng med sambal oelek


Dagens middag blev fiskgratäng med sambal oelek, svamp och broccoli. Till den pressad kokt potatis, riven morot, ruccolasallad, majs och sockerärtor. Riktigt gott!

Recept på fiskgratängen finner ni här:

http://matresan.blogg.se/2009/may/fiskgratang-med-sambal-oelek.html

/Helena


Chokladföljetong del 77 - Cloetta "Sport lunch Power Break"

Cloetta "Sport lunch Power Break"
Jag kan inte annat än störa mig lite på benämningarna "sport" och "lunch" finns med på detta choklad! Choklad är inget som bör förknippas med varken sport eller lunch... Dock måste jag erkänna, att chokladet var jättegott! Det godaste jag ätit på länge! God mjölkchoklad med rån inuti som gör det lite knaprigt, hasselnötter samt ett litet lager toffee - perfekt kombination! Mums! Brukar inte ofta äta upp de choklad jag testar, men detta slank ner fort!
Pris: ca 10-14 kr för 50 g
Helhetsbetyg: 4,5

Någon mer som smakat detta, vad tyckte ni?

/Helena

Rotsaker i ugn med god rosmarin-sås

Denna goda rätt gjorde jag med två vänner för ett tag sedan. Det blev billigt också, 67 kr betalade vi för alla ingredienser som behövdes - och det räckte till oss 3 personer.


Rotsaker i ugn:
Vi använde oss av potatis, morot, palsternacka, rödbetor, pumpa och sötpotatis. Dessa hackades i mindre bitar och bakades i ugnen i 225 grader i ca 45 min. När det var 20 min kvar lade vi in även klyftad lök och hackad paprika.

Rosmarin-sås:
Matyoghurt blandas med salt och peppar, en skvätt apelsinjuice samt färsk rosmarin. Mums!

/Helena

Irländska matpresenter

Min syster var på Irland för ett tag sedan, och då fick jag lite matpresenter av henne när hon kom hem!


Nåt spännande godis jag ej testat ännu, varm choklad, chips med karamell- och ostsmak, knäckebröd med smak av "sweet onion" och några små kakor av vit choklad med strössel.

Ska bli spännande att prova allt!

/Helena

Fler chokladnyheter siktade!

Hittade dessa tre chokladnyheter i butik i veckan!



Återkommer med recensioner när jag testat dem!

/Helena

New Delhi restaurang i Lund

Här om dagen var jag och åt med några kollegor på restaurang "New Delhi" i Lund. Tyckte valet av restaurang var kul, eftersom jag precis bokat min resa till Indien, så därför var jag spänd och förväntansfull över maten!

Restaurangen var väldigt fint inredd, mysig, fin musik och bra service!
Jag beställde en rätt som hette "Vegetarian Biryani" som beskrevs såhär: "Stekt basmatiris med blandade grönsaker, saffran, mandel och russin, serveras med kokossås". Man fick välja om man ville få rätten "hot" eller "medium", jag valde medium. Rätten kostade 159 kr, men då ingick även salladsbuffé.


Salladsbuffétallrik och Vegetarian Biryani.

Jag tyckte min mat var god och lagom stark. Dock blev jag lite besviken för att man inte kände saffranssmaken och heller var det inte mycket russin och mandel i (vad jag hittade i alla fall). Smaken på hela rätten var god, men lite "monotom". Allt smakade samma, i varje tugga man tog, och i slutet blev jag faktiskt lite trött på det.
Kan också tycka att maten var lite i dyraste laget...

Men annars var restaurangen mycket trevlig, och jag skulle kunna tänka mig att gå dit igen! (om jag inte helt tröttnar på Indisk mat nu när jag är iväg förståss :P)

Hemsidan hittar ni här: http://www.newdelhi-lund.se/
Och restaurangen finner ni på: Bantorget 5, Lund.

/Helena

Läsarfråga: Hur ofta äter jag choklad?

Fråga:
Hej! Tack för en bra blogg. Tycker det är kul när du testar och säger vad du tycker om olika chokladsorter. Men jag har bara en undran hur ofta i veckan du äter choklad i och med att du testar så mycket? :) Bara nyfikenhet! Hehe. /Linnea

Svar:
Hej Linnea!
I genomsnitt har jag testat 1 st choklad varannan vecka. Då brukar jag dela det med någon vän eller med min syster. Ibland, om chokladet inte är gott, så äter jag inte ens upp det. (det är ju ingen mening att äta något onyttigt som inte är gott!) Sen äter jag ju annat utöver det jag testar, favoriter.
I genomsnitt äter jag kanske choklad en gång i veckan, ibland lite - ibland lite mer.

Tyckte det var en rolig fråga, förstår om det kan se ut som att jag inte gör annat än äter choklad! Men är på choklad nr. 76 i min "chokladföljetong", men då kan tilläggas att min blogg har varit verksam i 3 år och 4 månader.

/Helena

Chokladföljetong del 76 - Marabou "Starbar"

Marabou "Starbar"
Marabou har nu kommit med en nyhet - "Starbar - Peanutty caramel crumble" - och den är väl i princip Marabous svar på Snickers. Snickers och denna smakar ganska lika, med skillnaden att denna kanske var lite mer "crunchy" och inte lika seg. Det är inget fel på smaken, den är god. Men jag tycker denna (och Snickers) är lite väl mastiga, och jag kan inte riktigt njuta av dem. Nej, inget jag köper igen.
Pris: ca 10-12 kr
Helhetsbetyg: 3

Någon mer som smakat denna, vad tyckte ni?

/Helena

RSS 2.0