Kesokaka med kanel

En lite "nyttigare" efterrätt med mycket protein och väldigt lite fett!


Ingredienser (2 port):
* 2 ägg
* 250 g keso
* 2 msk socker
* 1 tsk kanel
* tillbehör: russin och florsocker

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienserna (utom russinen) och häll i en ugnsfast form. Grädda i 25-35 min, tills den ser "fast" ut. Garnera med russin och lite florsocker.

/Helena


Kommentarer
Postat av: elina andersson

oj vad gott det ser ut. Jag brukade förr tänka att när man väl äter något gott ska man tillåta sig att äta det mest onyttiga man kan men nu på senare dagar har jag insett att lite "nyttigare" efterrätter är minst lika goda. Nu när min kost lutar lite mot GI är denna efterrätten perfekt. Den ska jag pröva!



sottsaltochsurdeg.blogspot.se

2011-02-24 @ 21:36:58
URL: http://sottsaltochsurdeg.blogspot.se
Postat av: Elina

Vad bra att jag såg detta inlägg, jag ska lätt göra kesokaka i helgen! :) Tack för tipset!

2011-02-25 @ 19:57:43
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Verkar vara en god efterrätt. :)



Svar: Åh, roligt att du uppskattade min bokrecension. Det kommer upp ytterligare än inom den kommande tiden.



För att få bilden att ligga bredvid texten i inlägget, gör jag följande; klicka på bilden, så att den markeras (precis som när du vill förminska bilden), klicka upp bland inställningarna i 'menyn' och välj att du vill att "texten" ska vara till höger/vänster i inlägget. Då kommer bara bilden att flyttas och texten finns då bredvid och sedan fortsätter den nedanför bilden. Förstår du? Annars är du självklart välkommen att fråga igen. Lycka till!



Trevlig kväll!

Kramar

2011-02-28 @ 19:32:23
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback