Matresans 2011

Jag inspirerades av Elinas årsinlägg på hennes blogg: http://filibabba.blogg.se/ och tänkte därför göra ett liknande inlägg! En liten tillbakablick ifrån året som gått och jag har valt ut ett inlägg ifrån varje månad 2011 som jag tyckte var lite extra speciellt.


I JANUARI hände det mycket. Jag tog min examen som dietist! Jag flyttade och började också jobba som dietist. Men jag var också med i ett reportage i tidningen "Allt om mat".
http://matresan.blogg.se/2011/january/bilder-ifran-reportaget-i-allt-om-mat.html

I FEBRUARI skaffade jag träningskort och började då träna massa varierad träning. Bl.a. X-fit, spinning, BodyVive, BodyPump etc.


I MARS var jag i Polen med två kompisar. Då blev det naturligtvis ett långt och grundligt besök i en polsk mataffär, speciellt eftersom vi alla är dietister och väldigt intresserade av mat!


I APRIL bakade jag vitchoklad-kladdkaka med lakrits i för första gången! Och numera är det min absoluta favoritkaka!!
http://matresan.blogg.se/2011/april/vitchokladkaka-med-saltlakritsbitar.html


I MAJ så ledde jag mitt första pass i Spinning! Jag gick utbildningen i april och fick redan en månad senare chansen att vara instruktör på riktigt! Jag är jätteglad att jag fick chansen på mitt gym som jag går på, och all hjälp och peppning jag fick av chefen där! Att leda spinningpass är något av det bästa jag vet, faktiskt. Ren och skär glädje!


I JUNI tränade jag löpning för fullt och slog rekord med 1:57 på halvmaran (21,1 km). Förutom löpning blev det också en del grillat!


I JULI åkte jag på tågluff i Östeuropa! Det var verkligen de bästa 4 veckorna på hela året! Förutom spännande mat, mycket fest och galna upp tåg, så uppstod ljuv musik så att säga <3


I AUGUSTI så sprang jag en halvmara, men tyvärr inte på så bra tid då jag blev lite lat på min resa. Förutom loppet, så var jag också på mitt första bröllop i livet, då min bästa vän Therese gifte sig!


I SEPTEMBER så listade jag mina 10 chokladfavoriter som varit med i min chokladföljetong sedan bloggen startade!
http://matresan.blogg.se/2011/september/mina-choklad-favoriter.html
Och bild på många av chokladen som jag testat genom åren får du här: http://matresan.blogg.se/2011/september/utkast-sept-21-2011.html

I OKTOBER fyllde min blogg 3 år!! Och jag blev så glad över alla fina kommentarer jag fick av er läsare!


I NOVEMBER så startade jag igång med ett 4-veckors träningskoncept. Jag tipsade också om mitt favoritfik Vincek Slaticarnica  i Zagreb!


I DECEMBER så älskar jag att baka allt ifrån lussekatter, till polkatryffel och kolor!

/Helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback