Nyhet: Pågen Krisprolls "Müsli"


Bild ifrån: http://www.pagen.se/Krisprolls/Pagen-Krisprolls-musli/

Eftersom jag sitter i Pågens brödpanel fick jag hem denna nyhet på posten för ett tag sedan. Jag är inget fan av skorpor, därför tänkte jag lite "vad tråkigt med skorpor". Men jag hade med paketet till jobbet en dag för att äta en skorpa till soppan jag hade med mig. Och skorpan var jättegod! Det var ju lite korinter (typ samma som russin) i samt god fyllig smak med lagom sötma. Man behövde inte ha något på skorpan, utan kunde bara äta den precis som den var. Jag åt sedan även två skorpor på eftermiddagen, till en kopp kaffe. En perfekt "eftermiddagsfika" och ett bra alternativ till en kaka.

En skorpa innehåller ca 50 kcal och förutom korinter är det bl.a. även linfrön, havregryn och vaniljarom i. Per 100 g så är det 9,5 g socker i och 6,5 g fiber i. Paketet innehåller 200 g och kommer att kosta ca 18 kr i butik.

När paketet tar slut kommer jag nog att inhandla ett nytt faktiskt. Jag har letat efter att ha något att småäta på, stående på mitt jobb, och dessa blir jättebra för det! Tillfredsställer både mellanmål- samt kakbehov på eftermiddagskvisten.

Någon mer som smakat dessa, vad tyckte ni?
/Helena


Kommentarer
Postat av: Marie S

Jag har oxå smakat dem, tycker det är lite mycket vanilj i dem. Dock har jag ätit dem med smör o marmelad, har inte ens funderat på att jag kunde äta dem som en kaka, får prova det =)

2011-04-01 @ 19:03:00
URL: http://marieodanne.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh dessa är jättegoda. Perfekta till eftermiddags kaffet när suget faller på!

2011-04-01 @ 22:01:58
URL: http://saaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback