Chokladföljetong del 50 - Werther's original "Dark cream"

Dags att recensera choklad nummer femtio som jag provat på, i min följetång där jag ska testa nya konstiga, intressanta och spännande chokladsorter/smaker som kommit. Jag ska ta reda på om smaken fungerar som choklad och om den är god. Jag kommer ge chokladen helhetsbetyg från 1-5 där 1= dålig, 2= ej godkänd, 3=helt okej/godkänd, 4=bra/god! och 5=underbar!



Werther's original "Dark cream"
Detta choklad köpte jag och min kompis för att testa till min chokladföljetong. Att Werther's börjat göra chokladkakor är något nytt och vi hade en liten förhoppning om att chokladen typ skulle smaka lite som werthers-godisarna gör. Det gjorde den dock inte! Den smakade helt enkelt bara billigt choklad. Och jag gillar ju smaken av billigt choklad (typ blockchoklad) men detta var inte ens ett gott billigt choklad. Och så smälte den bort lite för fort, man hann nästan inte märka att man åt något... Sen låg bitarna förpackade i fyra små paket, alltså 25 g i varje, och detta gjorde att om man öppnade en sådan så kände man sig typ "tvungen" att äta upp hela. Så det var lite tråkigt, fanns lixom ingen möjlighet att bara "bryta en liten bit". Men i alla fall så var bitarna snygga!
Min kompis tyckte att chokladen var okej, men att den inte smakade som den utger sig för att smaka eller som man förväntade sig - därför blev upplevelsen negativ av detta choklad.
Pris: ca 16 kr för 100 g
Helhetsbetyg: Från mig: 2 och från min kompis: 1


/Helena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback