Chokladföljetong del 36 - Lindt Excellence Vit choklad med coconut

Dags att recensera choklad nummer trettiosex som jag provat på, i min följetång där jag ska testa nya konstiga, intressanta och spännande chokladsorter/smaker som kommit. Jag ska ta reda på om smaken fungerar som choklad och om den är god. Jag kommer ge chokladen helhetsbetyg från 1-5 där 1= dålig, 2= ej godkänd, 3=helt okej/godkänd, 4=bra/god! och 5=underbar!


Lindt Excellence Vit choklad med coconut
Jag säger helt enkelt såhär: Ett helt perfekt choklad! Godare kan det inte bli!!!
Jag älskar ju vit choklad och den här vita chokladen var helt underbar. Och med kokkos i, vilken fullträffs-blandning. Den smakar som sånna där kokkos/vitchoklad-toppar som finns i naturgodishyllan. Det enda negativa är ju dock att den är lite dyrare.. så man kan ju faktiskt köpa såna där kokkostoppar i naturgodiset istället. Men hur som helst, denna choklad var perfekt, och jag skulle ge mer än fem poäng om jag kunde!
Pris: ca 23 kr för 100 g
Helhetsbetyg: 5!!


/Helena


Kommentarer
Postat av: Sanna

Den där låter som något man måste prova!



Jag tyckte kokospajen lät riktigt spännande, min pappa älskar kokos så man kanske skulle baka den till honom på farsdag.



Ja jag hittade chokladen på ica igår och jag kommer nog inte köpa den nå mer, den smakade mest nejlika. Tyckte mer det var en julchoklad är en vinterchoklad. Men den var helt ok om man tog en ruta i taget.

2009-10-26 @ 20:30:38
URL: http://saannaas.blogg.se/
Postat av: My

ja har jag vägarna förbi uppsala så ska jag absolut komma ihåg det!!

gör ni allt själva, läste lite i "uppdrag: fikavärd" men förstod inte riktigt... är det du och en till som bakar till varje söndag o sen säljer? :D

2009-10-26 @ 22:08:16
URL: http://mizie.blogg.se/
Postat av: Emma

Det här chokladen har jag letat efter som en tok men jag hittar det inte någonstans. Hittade ett utgånget på en liten butik i utkanten av stan men det hade jag ju förstås inte någon lust att köpa.. Vet du om det utgått eller något?!

Tacksam för svar!

2010-11-20 @ 19:50:04
URL: http://dansmapetitecuisine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback