Chokladföljetong del 38 - Marabou Vinter

Dags att recensera choklad nummer trettioåtta som jag provat på, i min följetång där jag ska testa nya konstiga, intressanta och spännande chokladsorter/smaker som kommit. Jag ska ta reda på om smaken fungerar som choklad och om den är god. Jag kommer ge chokladen helhetsbetyg från 1-5 där 1= dålig, 2= ej godkänd, 3=helt okej/godkänd, 4=bra/god! och 5=underbar!


Marabou Vinter
"Mjölkchoklad med karamelliserade kakaobitar samt nejlika och andra kyddor" står det på beskrivningen på baksidan. "De andra kryddorna" ser jag i innehållsförteckningen är kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj. Det är alltså inte bara pepparkakskryddor i, utan lite ytterligare. Den smakar väldigt kryddigt och juligt men jag vet inte om det är någon höjdarsmak. Jag känner att jag hellre skulle stoppa in smaken i ex. en mjuk kaka, och sedan bara äta chokladen som mjölkchoklad istället. Kommer inte att köpa den igen, men det var kul att testa. Jag tycker det är roligt med de här "limited editon"-smakerna som kommer. Har dock varit lite många sådana på sistone (tjäna pengar lixom!!) men jag tycker ju det är kul att provsmaka roliga choklad. Detta var spännande eftersom det inte påminde om något choklad jag testat innan i mina test.
Pris: ca 17 kr för 180 g
Helhetsbetyg: 3,5


Har inte skrivit så mycket om mitt liv senaste. Jag har superroliga och intressanta lektioner i skolan! Men jag är väldigt trött och lite opepp på att ta mig för saker... Men ikväll är trevligt för det är min "TV-kväll". Jag följer bara två program och de är på onsdagar båda två. "Bonde söker fru" och "True blood".
/Helena


Kommentarer
Postat av: Jenny.

Missa inte Lindts nya med vit choklad och mumma i !! Finns en bild på påsen i min blogg !! Kram.

2009-11-11 @ 19:25:49
URL: http://jcarpediem.blogg.se/
Postat av: Ema

tycker den var mums =)e

2009-11-11 @ 19:46:04
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Susanna

Den här var verkligen annorlunda. Men lite mysko dock...

2009-11-29 @ 17:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback