Friggs te "Vanilla rhubarb"

Köpte ett nytt te när jag var och handlade idag. Mitt rooiboste var slut så jag behövde köpa ett nytt. Jag dricker alltid rött te på kvällen eftersom att det inte innehåller något koffein. Det gör däremot svart och grönt te och då får jag svårt att sova.
Hur som helst blev jag sugen på att testa Friggs te "Vanilla rhubarb" i en väldigt söt rosa liten förpackning. Och teet var dessutom ekologiskt!


Det var jättegott! (Och med en liten skvätt havremjölk i blir det ännu snäppet godare!)
Pris: ca 23 kr för 12 st tepåsar.

Imon publicerar jag resultatet från vaniljglass-testet, så kika in då!! :)
/Helena

Kommentarer
Postat av: Filibabba

Vad roligt att höra att du trivs! jag ser jättemkt fram emot att få börja läsa i uppsala:) jag trivs jättebra i min klass här i umeå, så den kommer jag sakna.. men jag trivs däremot inte här i norrland. Känner att jag vill bo mer söderut:P ja jag har fått en lägenhet tsm med en kompis, i flogsta.. så det känns jätteskönt att slippa hålla på å leta efter boende! :) vart bor du någonstans i uppsala? Kommer du därifrån eller flyttade du dit för att börja på dietistprogrammet? kram

2009-05-24 @ 14:57:38
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Jenna

Älskar oxå det här téet! Fick det i en goodiebag förut och det har blivit min nya favorit :) Prova deras gröna med kanelsmak oxå. Den är toppen!

2009-05-25 @ 07:31:49
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback