Chokladföljetong del 22 - Daim "Cool breeze"

Dags att recensera choklad nummer tjugotvå som jag provat på, i min följetång där jag ska testa nya konstiga, intressanta och spännande chokladsorter/smaker som kommit. Jag ska ta reda på om smaken fungerar som choklad och om den är god. Jag kommer ge chokladen helhetsbetyg från 1-5 där 1= dålig, 2= ej godkänd, 3=helt okej/godkänd, 4=bra/god! och 5=underbar!

 

Daim "Cool breeze"

"Mjölkchoklad med citrussmak fylld med mandelkrokant". Jag älskar verkligen daim! Så självklart blev jag nyfiken på denna nya "limited edition"-choklad. Apelsin i choklad är jättegott men jag har dock lite dåliga erfarenheter av citron i choklad (Marabous ginger & lemon) så därför hade jag inte så höga förväntningar på denna. Men citron/apelsin-smaken är väldigt mild och passar bra i den krispiga daimen. Som vanligt tycker jag originalet är snäppet godare, men denna var faktiskt också riktigt god! Jag brukar hacka daim och ha i grädde till tårta, och vill man ha en apelsin-touch på tårtan är detta choklad nog en jättebra lösning!

Pris: ca 7 kr för 56 g

Helhetsbetyg: 4

 

Vill du också testa "Daim cool breeze"? Skicka ett mejl till [email protected] med namn och adress, senast 23:59 imorgon torsdag, så lottar jag ut ett ex. som kommer på posten till någon av er!

Skriv gärna om ni har någon önskning om något till min blogg också. (ex. livsmedelstest, matkultursinlägg, recept på något speciellt o.s.v.) Tack, tack.

Imorgon har jag seminarie/redovisning av ett stort grupparbete från 8-17. Jag är nervös! Ska bli skönt när det är gjort, tänk gärna lite på mig imorgon :)
/Helena


Kommentarer
Postat av: Ell

Ja och dessa är mycket godare en den vanliga, tycker jag då;) Och denna daimen har jag ju sett, måste bara testa den också!

2009-05-27 @ 21:19:41
URL: http://eeklind.blogg.se/
Postat av: Jenna

Lycka till imorgon! :)

2009-05-27 @ 22:57:09
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Emma

Denna måste jag testa! (kul med en ny choklad som inte är så dyr :P)

2009-05-28 @ 16:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback