Chokladföljetong del 15 - Marabou Premium "Black pepper"

Dags att recensera choklad nummer femton som jag provat på, i min följetång där jag ska testa nya konstiga, intressanta och spännande chokladsorter/smaker som kommit. Jag ska ta reda på om smaken fungerar som choklad och om den är god. Jag kommer ge chokladen helhetsbetyg från 1-5 där 1= dålig, 2= ej godkänd, 3=helt okej/godkänd, 4=bra/god! och 5=underbar!

 

Marabou Premium - "Black pepper"

"En spännande blandning av mörk choklad (70%) och kryddig svartpeppar och bitar av karamelliserade kakaobönor" står det på baksidan av chokladen, som jag fick av min lillasyster på posten! (Hon håller koll på chokladnyheter åt mig; Tack!) Den var faktiskt riktigt god. Den mörka chokladen är god och jag gillar att det är lite bitar i som gör det lite knaprigt. Sen gör pepparn, som man smakar tydligt, det hela lite mer spännande. Inget choklad jag skulle frossa i, men en liten bit till kaffet är nog helt perfekt och lagom. Den här tycker jag ni ska testa.

Helhetsbetyg: 3,5 (med snudd på 4 - kan inte bestämma mig!)

 

Jag har ju som ni vet tidigare testat en choklad med salt i (den var inte god), så jag tyckte det var kul att det kommit även en med peppar i nu! Har även testat choklad med chili också, så man undrar ju vad nästa kryddsmak blir!? Ja, hör och häpna över vad jag ska testa nästa gång - nämligen en vit choklad med "Curry, cocos och banan"!!

/Helena


Kommentarer
Postat av: Josefin

Åh va spännande med curry, cocos och banan.. Det låter helkonstigt =) Och pepparchoklad låter nästan lika konstigt!

Vilken gullig familj ni är som skickar choklad och fika med posten, det måste jag införa i min familj också!

2009-03-25 @ 21:23:36
Postat av: Susanna

Åhh, då måste jag smaka den! Var ju lite nyfiken på den och nu vågar jag ju själv testa den! =)

Väntar med spänning på curry, cocos och banan-chokladen!

2009-03-25 @ 22:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback