Löpningspaus

Testade att springa idag, för första gången på två veckor. Det gick sämre än sämst. Orkar bara med ca 2 km innan jag måste stanna. Och detta är ju helt knasigt med tanke på att jag sprang 21 km för bara en månad sen!!! Jag tror (och hoppas) dock att det beror på blodbristen. Kroppen får ju svårt att syresätta sig med mindre blod, och då presterar man sämre. Har ju fått tabletter nu, men det tar väl ett tag innan det nybildats ordentligt. Jag har därför bestämt mig för att ta en löpnings-paus tills jag kommer hem från tågluffen igen. Tills dess får det räcka med promenader och motioncykling - så samlar jag på mig energi att springa riktigt bra om 3 veckor igen!

Känns som bloggen blivit lidande nu när jag haft en tenta att plugga till, men jag ska ta nya tag och jag lovar att bjuda på en massa spännande inlägg framöver! (Bland annat några nya tryfflar!!)

Trevlig lördagskväll!
/Helena

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för att du gillar min blogg:)

vart i småland bor du får man fråga det?:)

ha de fint!

2009-06-06 @ 20:22:13
URL: http://princessemma.blogg.se/
Postat av: Sandra drömkaka

Men oh tack vad glad jag blir du gillar min mat & bakarblogg :) ! Bakning är verkligen som balsam för själen för mej & så är jag ju en kakoman ;) !



Du hade ju också en massa gott & intressant att läsa om sånt du lär dej genom dietistlinjen, verkligen! :)

2009-06-06 @ 23:03:51
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

GomorroN!



allt bra idag?

2009-06-07 @ 11:42:50
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: bakmammorna

vad duktig du är som ger dig ut ändå! hoppas du är i riktigt fin form snart :-) skulle behöva ta mig ut själv istället för att baka massa godsaker...

2009-06-07 @ 13:20:38
URL: http://www.bakmammorna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback