Fruktkorgen dignar

En väldigt trevlig sak med att komma hem är att det alltid finns så mycket frukt hemma! (tack mamma!) Den här fruktkorgen stod på bordet när jag kom hem. Länge sedan jag hade såå många sorter att välja bland...


Äpplen, päron, banan, passionsfrukt, gul kiwi, mango, apelsin, clementin...

Nu blir det nog inget mer inlägg idag för nu ska jag fira min lillasyster som tar studenten idag!!! :) Mycket att stå i är det!
/Helena

Kommentarer
Postat av: Jenna

Oh ja sådant är lyxigt! Frukt är ju så himla dyrt nuförtiden tycker jag! Själv insisterar jag på att äta frukt ändå, men det blir knappast så man har fina fruktkorgar hemma, utan i bästa fall två bananer och ett päron ;)



Vad skoj det låter at få jobba i en pysselbutik. Man lär ju få massor med inspiration till att fixa och pyssla hemma!

2009-06-11 @ 08:31:34
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Filibabba

åh jag älskar fulla fruktkorgar! blir typ glad av det, haha (dietiststudentvarning kanske, hehe)

2009-06-11 @ 16:49:13
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Okej, vad bra att du rekomenderar det:) Ska du byta då eller är psykologin inom programmet? Jag är dåligt insatt på hur det är upplagt än så länge.. Jag kommer med största sannorlikhet pendela så jag funderar hur ni haft det upplagt.. Tänker typ på hur mycket ni går i skolan/pluggar själva och så..

2009-06-11 @ 20:01:46
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Okej, 4 dgr i veckan var ungefär vad jag kunnat läsa mig till så det var vad jag trodde. Hmm det är väl egentligen inget alternativ att flytta. Redan varit borta 2 av de tre senaste året och hade jag känt att jag orkat mer så hade jag nog fortsatt jobba. Men jag vill hem och få ett normalt liv som går igen och vara hemma så ja. Är väl liiite längre än från Sthlm jag hade tänkt pendla men jag är rätt van, pendladee till Göteborg från Västerås för två år sen, dock inte varje dag men varje vecka minst.

2009-06-12 @ 05:59:35
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback