Köttfärsrullar
Tortilliabröd fyllda med hemmagjord köttfärs är en lättgjord och mycket god middag! Det är bara att lägga lite köttfärs i varje tortilliabröd, rulla ihop, lägga i en ugnsfast form, strö lite riven ost över och sedan grädda i ugnen i ca 10-15 min i 200 grader.
Jag brukar blanda lite creme fraiche i köttfärsen innan jag lägger den i rullen, så blir det lite mer krämigt.
Om man är vegetarian går det lika bra att göra samma sak, fast med quornfärs.
Servera gärna med sallad och grönsaker. Här; riven morot, majs och haricot vertes. Blir det rullar över passar de utmärkt att ha som matlåda och sedan värma i micron.
/Helena
Mums vad gott.. Vi åt tacos, gott det med:) Älskar köttfärs, gärna spicy kryddad
gott :) brukar bre tortillabröden med lite philadelfia-ost (vet ej hur det stavas) innan jag rullar in köttfärsen.