Hälsosamma nyårslöften?

Är det någon mer än mig som avgett något nyårslöfte kring kost och hälsa?

Mina är:
* skaffa träningskort
* springa minst 1 halvmarathon i år
* utbilda mig till spinninginstruktör

Angående kosten så ska jag nog fortsätta äta som jag gjort innan. Varierat, regelbundet och med mycket frukt och grönt. Och njuta av kakor och snask ibland :)

/Helena


Kommentarer
Postat av: Jenna

Vad roligt med spinningisntruktör! har du hunnit fundera på vart du ska gå utbildningen? :) jag har ett par hälso/träningsrelaterade mål, däribland det ena är att jag vill börja instruera spinning, och gällande träning så vill jag få ännu mer regelbundenhet i min styrketräning, samt gå på minst ett pilates/yoga-pass i veckan!

2011-01-04 @ 07:11:16
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag kan inte påstå att jag gett några riktiga löften men jag har mål som jag vill jobba mot och komma så långt som möjligt med, det är liksom inte satt exakt vart jag ska nå. Ett av dem är väl att vi ska börja veckaplanera mat igen trots att vi knappt vet hur veckan ser ut. En utmaning men jag tror jag/vi vinner på att planera då det annars blir något snabbt och tråkigt. Variationen behövs!

Ett litet träningsmål har jag också, förutom 4 pass med fotbollen per vecka så ska jag försöka få in 2 pass själv, styrka, simning, promenad eller vad som passar, huvudsaken är att det blir något :) Detta för att komplettera fotbollen och för att det är så kul att träna. :)

2011-01-05 @ 17:22:22
URL: http://matochlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback