Aprikosrutor med maräng- och nöttäcke

Ingredienser (till ca en halv plåt):
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg i bakplåtspapper i en plåt/form som är ca 20*30 cm och smöra också pappret.
/Helena
he he okej.
Får väll snart börja baka själv efter som din blogg suktar mig så mycket;D
Dom här ska jag definitivt pröva nån dag. Tack för receptet! :)
Det är grymt gott, det bästa är också att man kan variera vad man vill ha på/i!
gud var jag diggar din bogg.. ska fan göra något gott idag:)
visst är missarna söta:) hihi
Det här låter göör gött min tös sa i går mamma kan inte vi baka såna.
Kommer du ut med vem som vann ikväll el??
Tycker jag ränner som gröne här inne...men alltid något nytt här på din blogg.
Tack för en fin blogg!!
Kram Olelsi/ Nettan.
sv: Det skulle vara jättekul om du gjorde ett liknande inlägg! Spännande att se hur andra äter :D
Hoppas tentaskrivandet går bra. Det är rätt skönt att det är trist väder, så slipper man känna att man vill gå ut istället, haha :) ses imorrn! :)
Åh så gott! De ser ju jätte goda ut! Jag har oxå en bak och mat blogg! Du får gärna kolla in den oxå! Vi kanske kan byta recept!:D Kram
www.bakfia.blogg.se
Ah okej. En dusch är ganska uppiggande :P
sv; tacktack :)
Kul att se dig i skolan :) Det var på tiden när vi rör oss i samma lokaler dagarna ut! Inte för att BMC på ngt vis är stort :P
Låter som en riktigt spännande typ av hemtenta som ni får göra!
På fältarbetsveckan ska vi studera ngn typ av "kostprojekt" i samhället. Antingen kommer jag att fördjupa mig i "skolmatens vänner" som jobbar för att förbättra skolmat eller så ett projekt med fredagsfrukostar som några skolor arrangerar gemensamt för att få ungdomarna att bli bättre på att äta bra frukostar :)
Åh har du sett att vit choklad har kommit som topping till tex. mjukglass ?? Eller ni där nere kanske har haft det ett tag, vi norrlänningar är ju lite sega !! =0).