Grön pestopasta
MUMS säger jag bara!

Ingredienser (2 port):
* 1 röd paprika
* 2 portioner pasta, gärna fullkorn (ca 200 g)
* 200 g frysta haricot vertes
* ½ rödlök
* 12 körsbärstomater
* ca 50 g ruccolasallad
* 2-4 msk pesto (beroende på hur starkt man vill ha det)
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Dela paprikan i strimlor/bitar. Lägg i en ugnssäker form och ha inne i ugnen ca 15 minuter. Koka pastan och när den är färdig - lägg i de frysta bönorna i det varma vattnet så att de tinar. Häll av vattnet och blanda ner peston och rör runt. Strimla rödlöken och dela tomaterna i halvor. Blanda sedan pastan med de andra grönsakerna i en skål. Klart.
Har varit och jobbat idag. Kom hem till korridoren och ingen har fortfarande svabbat golvet... Nu är jag såååååå trött på att bo i korridor...! *lägenhetsdrömmer*
/Helena
P.S. Igår slog jag besöksrekord i min blogg! Kul :) Roligt att så många läser! D.S.
ÅÅh så gott! Precis mat i min smak ;) Pesto är fantastiskt med allt!
Trevlig kväll!