Sushiförsök nr.1

Ja, man kan ju inte lyckas med allt första gången.. Och även om mina "sushikladdar" blev goda, så blev de inte speciellt vackra, vilket jag tycker är viktigt. Men jag ger mig inte, jag tänker försöka igen!


Idag börjar jag min termin tre på dietistprogrammet. Under terminen skall vi läsa kurserna "Fysiologi" och "Dietetik och folkhälsa". Den senare startar idag och ska handla om olika sjukdomar som på något sätt kan vara relaterade till kosten. Vi skall läsa om allt ifrån hjärt- och kärlsjukdomar och fetma till ätstörningar och glutenintolerans. Det ska bli väldigt intressant! :)

/Helena

Kommentarer
Postat av: Susanna

Jag är djupt imponerad att du ändå lyckades få ihop det någorlunda! Det är också en sådan grej som jag tänker att det inte går att göra själv. Men du bevisar verkligen motsatsen!

2009-01-19 @ 17:45:02
Postat av: DeLinda

Kruxet är att se till att de är jämnt fyllda med ris d.v.s. varken för mycket eller för lite. Jag brukar låta mina stå i kylen ett slag för att kyla ner sig lite och sen dela dem med en vass kniv.

Och ha en liten bunke vatten bredvid så att du kan fukta händerna :)

2010-05-05 @ 13:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback