Cecilias italienska paprika-tomat-pastasås med svensk touch
Har besök av min syster här i Uppsala och hon kommer med nya matidéer! Skönt att inte behöva tänka på allt sånt helt själv ibland. Men i veckan ska jag utmana mig själv riktigt mycket i matlagningsväg, här planeras att göras sushi!

Ingredienser (ca 3 port):
* 1 röd paprika
* rapsolja att steka i
* 2 vitlöksklyftor
* 1 burk körsbärstomater
* 1 burk kidneybönor
* 3 portioner kokt pasta
* salt, socker, basilika
Gör så här:
Strimla paprikan och fräs på låg värme i oljan tills den är helt mjuk. Skiva vitlöken tunt och tillsätt. Häll i tomaterna. Salta, sockra lite och krydda med lite basilika. Smaka av så det är bra smak. Låt allt koka ihop en stund och tillsätt sedan kidneybönorna och den kokta pastan. Klart o gott! :)

Ingredienser (ca 3 port):
* 1 röd paprika
* rapsolja att steka i
* 2 vitlöksklyftor
* 1 burk körsbärstomater
* 1 burk kidneybönor
* 3 portioner kokt pasta
* salt, socker, basilika
Gör så här:
Strimla paprikan och fräs på låg värme i oljan tills den är helt mjuk. Skiva vitlöken tunt och tillsätt. Häll i tomaterna. Salta, sockra lite och krydda med lite basilika. Smaka av så det är bra smak. Låt allt koka ihop en stund och tillsätt sedan kidneybönorna och den kokta pastan. Klart o gott! :)
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL MJÖLKCHOKLADTESTET! Läs info i inlägg nedan. Anmäl dig senast måndag 19/1. Vore jättekul om så många som möjligt ställde upp! Tack.
/Helena
Kommentarer
Postat av: Marie
Mums filibaba, det där såg gott ut! Ses imorgon på nya kursen. Spännande! kramar
Postat av: Susanna
Cicci lagade den här hemma en gång och den var smaskig! Tror Bo hade gillat den! =)
Trackback