Chokladföljetong del 83 - Marabou "Jordgubb"


Marabou "Jordgubb"
En nyhet från Marabou! - Eller?! Faktum är att denna fanns för något år sedan men att den då hette "Sommar". Den är faktiskt riktigt god, även om det inte är något choklad jag saknade när det var "borta". De frystorkade jordgubbsbitarna är syrliga och goda, men det är lite tråkigt i längden.
Helhetsbetyg: 3,5


Kommentarer
Postat av: Cizzi

Den som Fazer har är mycket godare kan jag tycka, men det är nog för att jag tycker om själva chokladen mer än marabou's då :)

2012-05-16 @ 21:40:47
URL: http://sixxmegapixel.blogg.se/
Postat av: josannah

tror att de syftade på att denna sort har kommit tillbaka før att stanna.

2012-05-17 @ 02:17:54
URL: http://nightday.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Tyckte den var väldigt god! Fast jag håller med dig om att det kan bli lite tjatigt i längden, men det tycker jag all choklad blir! :)

2012-05-17 @ 16:13:46
Postat av: Erica

Jag gick nyligen igenom hela din chokladföljetång, från början till slut. Vad roligt det var att se chokladsorter som jag vet att jag åt när de fanns under korta perioder, men sedan har glömt bort, t.ex. Karl Fazer Maya, Center Strawberry, lemon & chili, Plopp Tutti Frutti, Marabou Premium black pepper m.fl. Jag uppmärksammade för övrigt att du gav Marabou Sommar 4,5 när den fanns, så du tycks ha ändrat smak något när det gäller den, vilket ju är vanligt att man gör ibland. =)

2012-05-18 @ 09:53:02
URL: http://iryccah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback