Ångkokt hoki med persilja och ägg


Ångkokt hoki med persilja och ägg är jättegott och en nyttig måltid. Vi hade potatismos till, gjort på några rosa-aktiga potatisar. Kul med lite färg på tallriken!

Ingredienser (ca 3 port):
* 400 g fryst hoki-fisk
* en klick margarin
* salt, peppar
* 2 msk fryst persilja
* 3 kokta ägg

Gör så här:
Smält en klick margarin i en gryta. Skär fisken i kuber och lägg ner fisken i grytan. Salta och peppra och vänd sedan fisken efter 4-5 min. Salta och peppra igen. Strö över persilja och de kokta äggen i småbitar (dela dem 2 ggr i äggdelare så får du småbitar). Fyll på med lite vatten i grytan om det verkar behövas. Låt fisken ångkoka ytterligare ca 5 min.
Servera med potatismos eller kokt potatis, rivna morötter, ärtor och sparris eller någon annan passande grönsak.

/Helena


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack så mycket för din kommentarer! :) kram

2010-10-20 @ 18:45:32
URL: http://hallonlove.blogg.se/
Postat av: Jenny.

Sv: Massor !! =0).

2010-10-20 @ 20:21:45
URL: http://jcarpediem.blogg.se/
Postat av: Elina

Det ser gott ut det där, och vilket fint mos :-) Men gud vad dåligt att inte din syster fick hämta ut bröden!:(

2010-10-21 @ 07:34:14
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul med rosa potatismos! Jag hade velat testa Blå Kongo någon gång!

2010-10-21 @ 20:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback