Ångkokt hoki med persilja och ägg
Ångkokt hoki med persilja och ägg är jättegott och en nyttig måltid. Vi hade potatismos till, gjort på några rosa-aktiga potatisar. Kul med lite färg på tallriken!
Ingredienser (ca 3 port):
* 400 g fryst hoki-fisk
* en klick margarin
* salt, peppar
* 2 msk fryst persilja
* 3 kokta ägg
Gör så här:
Smält en klick margarin i en gryta. Skär fisken i kuber och lägg ner fisken i grytan. Salta och peppra och vänd sedan fisken efter 4-5 min. Salta och peppra igen. Strö över persilja och de kokta äggen i småbitar (dela dem 2 ggr i äggdelare så får du småbitar). Fyll på med lite vatten i grytan om det verkar behövas. Låt fisken ångkoka ytterligare ca 5 min.
Servera med potatismos eller kokt potatis, rivna morötter, ärtor och sparris eller någon annan passande grönsak.
/Helena
tack så mycket för din kommentarer! :) kram
Sv: Massor !! =0).
Det ser gott ut det där, och vilket fint mos :-) Men gud vad dåligt att inte din syster fick hämta ut bröden!:(
Kul med rosa potatismos! Jag hade velat testa Blå Kongo någon gång!