Snabbgjord tonfisksallad till lunch

Gårdagens middagssallad toppad med tonfisk och keso blir en snabbgjord lunch då man har lite bråttom (eller bara inte orkar lägga för mycket tid på matlagning).


Sallad gjord på mixad sallad, rödkål, tomat, gurka, rödlök, fetaost och sedan toppades allt med tonfisk, keso, salt, salladskrydda och balsamvinäger.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej!



Hoppas du kan svara på min fråga, mår psykiskt dåligt pga detta så hoppas på vägledning i och med att du är utbildad dietist.



Jag har under några dagar märkt att min kropp bundit vätska av okänd anledning. Misstänker att det beror på värmen (har haft så förut) men är det möjligt? Hur motverkar jag det? Dricka mera vatten? Kommer vätskan släppa?



Jag har under laborerat lite väl med maten och är rädd att jag sänkt min ämnesomsättning rejält. Hur mycket kan ämnesomsättning sjunka med? Är det rimligt att min "nuvarande" ämnesomsättning är 1600 kcal (allt som allt, dvs både BMR + annat, dock ej träning). Jag är så rädd att jag sabbat den helt då jag är i behov av viktnedgång. Vad är ditt råd till mig som behöver gå ned i vikt?



Ytterst tacksam för svar.

2012-05-27 @ 15:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback