Supergott och snabbgjort knäckebröd med frön

Jättegott, nyttigt, snabbgjort och glutenfritt!
 
Ingredienser (en plåt):
* 2 dl majsmjöl
* 0,5 dl linfrön
* 0,5 dl sesamfrön
* 0,25 dl pumpafrön
* 0,75 dl solroskärnor
* 0,5 dl olja
* 2 dl vatten
* salt
 
Gör så här:
Blanda samman de torra ingredienserna. Tillsätt sedan olja samt uppkokt varmt vatten och blanda samman allt. Lägg smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Lägg ett till papper över, och kavla sedan ut smeten så den täcker hela plåten. Ta bort det översta pappret. Grädda knäcket i ugnen på 150 grader i ca 50 min. Salta på knäcket medetsamma då det kommer ut från ugnen. Klart :) Avnjut!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Therése

Spännande!! Detta måste jag testa! Kram från din glutis :)

2012-12-03 @ 12:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback