Chilifisk med cashewnötter

Denna fiskrätten var verkligen smakrik och god. Har inte testat någon liknande innan, men denna rätten kommer jag verkligen göra igen!


Ingredienser (4 port):
* 600 g vit fisk (ex. sej eller torsk)
* 0,5 tsk salt
* 30 g margarin
* 0,5 dl ströbröd
* 1 dl grovhackade cashewnötter
* 1,5 tsk sambal oelek
* 1 st vitlöksklyfta
* rivet skal och pressad juice ifrån 1/2 lime
* 10 st körsbärstomater

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg den halvtinade fisken i en ugssäker form och salta. Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, pressad vitlöksklyfta samt limejuice och skal. Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna i halvor och lägg bredvid fisken i formen.
Ugnsbaka fisken i ugnen i ca 25 min.

Servera med ex. pressad potatis och broccoli.


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Ser otroligt gott ut! Skall göras här hemma snarast! :)

2012-04-12 @ 19:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback