Rotmos

Rotmos är underskattat! Riktigt gott är det!


Jag gjorde så att jag kokade potatis, morötter samt kålrot i tärningar/slantar i rikligt med vatten samt två buljongtärningar. När allting blivit mjukt och färdigkokt så hällde jag från vattnet (men sparade ca 2 dl buljongavkok) och sedan mixade jag rotsakerna tillsammans med de två dl buljong samt 2 msk Becel lättmargarin. Så saltade jag och pepprade samt hade i lite vitlökspulver. Sen var rotmoset klart!

/Helena


Kommentarer
Postat av: Emma

Måste provas! Lät väldigt enkelt.

2011-06-01 @ 09:57:13
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lät ju gott

2011-06-01 @ 12:46:15
Postat av: Sofie

Har aldrig testat, måste göra det nån dag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback