Kesogratäng med svamp och grönsaker
Ingredienser (2 port):
* 1 stor gul lök
* 250 g färska champinjoner
* flytande margarin att steka i
* ca 200 g frysta grönsaker; ärtor, majs & paprika
* salt och peppar
* 250 g keso
* 2 st ägg
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Skiva chmapinjonerna och hacka löken, och fräs detta i lite flytande margarin. Häll på de frysta grönsakerna och låt dessa fräsa med så de tinas upp. Blanda keso och ägg, samt salt och peppar. Blanda samman svampblandning med kesoblandning. Häll i en liten ugnssäker form och grädda i ugnen i ca 30-40 min tills gratängen ser ”fast” ut.
/Helena
Kommentarer
Postat av: Linda - Cupcakefluffan
Ser gott ut :-)
Postat av: Elina
Kul att du testar havre/quinoagröten.. Jag håller med, det är tyvärr synd att den innehåller så lite guinoa. Men den är god iaf! :-)
Postat av: Rebecca
Verkar inte helt fel :D
Trackback