Kesogratäng med svamp och grönsaker


Ingredienser (2 port):

* 1 stor gul lök

* 250 g färska champinjoner

* flytande margarin att steka i

* ca 200 g frysta grönsaker; ärtor, majs & paprika

* salt och peppar

* 250 g keso

* 2 st ägg

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva chmapinjonerna och hacka löken, och fräs detta i lite flytande margarin. Häll på de frysta grönsakerna och låt dessa fräsa med så de tinas upp. Blanda keso och ägg, samt salt och peppar. Blanda samman svampblandning med kesoblandning. Häll i en liten ugnssäker form och grädda i ugnen i ca 30-40 min tills gratängen ser ”fast” ut.

 

/Helena


Kommentarer
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Ser gott ut :-)

2011-02-26 @ 19:51:14
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Elina

Kul att du testar havre/quinoagröten.. Jag håller med, det är tyvärr synd att den innehåller så lite guinoa. Men den är god iaf! :-)

2011-02-27 @ 19:31:56
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Verkar inte helt fel :D

2011-02-28 @ 18:28:22
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback