Havrebollar med vaniljkesella

Efter att gjort "chokladbollar" med kesella blev jag nyfiken på att även göra havrebollar på detta sättet, och då också med vaniljkesella istället för vanlig kesella. De blev jättegoda!!


Ingredienser (ca 35 st):
* 250 g vaniljkesella
* 3 dl havregryn
* 1,5 dl rivna kokosflingor (+ att rulla i)
* 1 tsk vaniljsocker
* 1 dl socker

Gör så här:
Blanda samman alla ingredienser och rulla till bollar och rulla i kokosflingor! :) Mums!

Jag tycker att de smakade mer än de man gör med margarin. De innehåller också lite mindre fett än de man gör med margarin, men de är inte så jättemycket "nyttigare" då vaniljkesella innehåller en del socker.

/Helena


Kommentarer
Postat av: Elin

åh, mums! dom ska jag testa någon gång!

2010-03-07 @ 15:55:33
URL: http://ellaskostochfriskvard.blogg.se/
Postat av: Katarina

gott det ser ut!! :D

fin blogg! :D

2010-03-12 @ 10:42:24
URL: http://katarinasegen.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Så himla mkt gott här på din blogg.dessa ska ja försöka testa i veckan!

2010-03-22 @ 10:46:56
URL: http://Http://jenlen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback