Havrebollar med vaniljkesella
Efter att gjort "chokladbollar" med kesella blev jag nyfiken på att även göra havrebollar på detta sättet, och då också med vaniljkesella istället för vanlig kesella. De blev jättegoda!!
Ingredienser (ca 35 st):
* 250 g vaniljkesella
* 3 dl havregryn
* 1,5 dl rivna kokosflingor (+ att rulla i)
* 1 tsk vaniljsocker
* 1 dl socker
Gör så här:
Blanda samman alla ingredienser och rulla till bollar och rulla i kokosflingor! :) Mums!
Jag tycker att de smakade mer än de man gör med margarin. De innehåller också lite mindre fett än de man gör med margarin, men de är inte så jättemycket "nyttigare" då vaniljkesella innehåller en del socker.
/Helena
åh, mums! dom ska jag testa någon gång!
gott det ser ut!! :D
fin blogg! :D
Så himla mkt gott här på din blogg.dessa ska ja försöka testa i veckan!