Nu ger jag mig av - och tips på mina favoritbloggar!


Nu är jag redo för att ge mig av!! Om bara några timmar åker jag till Arlanda och ger mig iväg på äventyr! Resan går till Australien, Tasmanien, Nya Zeeland och Hong kong och jag kommer att vara borta 10 veckor, tills den 18 augusti!

Det är jättekul att ha en blogg och jag är verkligen glad att jag har så många läsare!! TACK!! Nu i sommar kommer ju dock inläggen inte att komma lika ofta, men jag ska försöka uppdatera så ofta jag får möjlighet, och försöka hålla mitt mat-tema uppe med lite bilder om vad jag ätit där borta :) (jag har också faktiskt lite inlägg på lager som jag ska posta, lite nya choklad som jag provat blanda annat!)

Men eftersom jag inte kommer att uppdatera lika ofta tänkte jag därför tipsa om mina favoritbloggar som jag brukar läsa!!

Filibabba: http://filibabba.blogg.se - Elina, en klasskamrat och vän, har en jättebra och intressant blogg med både tips, recept och väldigt bra inlägg om näring och hälsa!
My choice veg - http://mychoiceveg.blogspot.com/ En blogg som jag upptäckt nyligen och som jag verkligen gillar! Om mat, träning m.m.

/Helena

Kommentarer
Postat av: Elina

Helena!! Åh ni kommer få det så kul! Och det ska bli jätteroligt att läsa om hur det går på eran resa! Ta hand om er!!! Kramar!!

2010-06-08 @ 11:20:17
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Emma

Hoppas du får en jättebra resa och en toppensommar!

2010-06-08 @ 12:54:47
URL: http://emmaluu.wordpress.com
Postat av: M

Vad ärad jag känner mig att du nämnde min blogg =) Hoppas du får en superkul resa, ser fram emot att få läsa om dina äventyr speciellt Nya Zeeland då jag själv alltid velat åka dit.

2010-06-08 @ 16:04:43
URL: http://mychoiceveg.blogspot.com
Postat av: Marie

Ha en underbar resa!! Ser fram emot att följa dig. =o) Själv jobbar jag i frysen ett tag till innan det är dags för sommarlov! kramar

2010-06-09 @ 13:31:16
URL: http://www.metrobloggen.se/Endorfiner
Postat av: jenlen

Åh va spännande & roligt hoppas du har det jätte bra! Reser du ensam eller med några kompisar?

2010-06-16 @ 21:02:49
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Konradragna

Geart site alot of good info that i couldnt find anywhere else thanx!

2011-08-03 @ 07:52:05
URL: http://konradragna.blog-howto.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback