Skolan har börjat igen - och psykologidax

I måndags började skolan igen. Det känns både roligt och vemodigt. Jag minns med fasa den stress och hopplöshet jag kände i våras. Men nu är jag i alla fall mer motiverad att plugga. Vi ska nämligen läsa psykologi och det är något som alltid intresserat mig! Vi ska börja med en kort introduktionskurs och sedan ska vi gå in lite djupare på psykologin bakom människors ätande. Varför äter vi? När äter vi? m.m. Det blir förhoppningsvis intressant! Men vi går ut hårt, jag har tenta redan nästa onsdag!!


Detta är två av mina fem kurslitteratursböcker som jag ska ta mig igenom...


Jag har pluggade lite igår och ska läsa ikväll, men kommer verkligen få ligga i för att hinna. Jag har ju bakningen till fiket att göra och imorgon ska jag jobba i köket. Då är det välkomstmiddag på nationen för alla nya som kommit till Uppsala och Kalmar nation den här terminen.

/Helena


Kommentarer
Postat av: Jenna

Åh det kommer nog bli jättespännande med psykologidelen! :)

Vad tidigt ni har första tentan! Det känns som att vi knappt har börjat, utan endast har massa "informationsföreläsningar", lekar och nollningsfest. Men jag kan inte klaga! De första dagarna har varit superkul :) Ser fram emot att få göra kostregistreringsprojektet med start nästa vecka!

2009-09-02 @ 20:11:31
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åh så kul med psykologi!

Det är det tråkiga med att läsa kostvetarprogrammet, att vi missar detta. Verkar så intressant!

2009-09-03 @ 11:49:51
URL: http://sannabakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback