Lite jobbtrötthet, men det är ju så väldans kul också...

Igår när vi slutade skolan, en fredag kl. 15, blev jag plötsligt väldigt avundsjuk på mina vänner. Att de skulle få helg... Det hade varit så underbart härligt med bara två dagar ledigt och inget inplanerat. Åka bort eller så..! Jag behöver verkligen en paus från all stress. Istället visste jag att jag har hela helgen full med jobb. Idag jobbade jag på Ostkakagillet. Det var jättekul (och jag fick till och med medalj!) men man blir lite less ändå. Kl. 13:00-2:15 jobbade jag. Alltså mer än 13 h. Utan någon större paus. (Jag stressåt lite rester på stående fot.)

På vägen hem kl. 02:15 träffade jag en kompis och hans vän. Och de lyckades övertyga mig att dricka vin med dem. Och jag tänker så som så, att man måste ta tillvara på stunderna och chanserna man får. Och att det vore så himla kul att sitta och dricka lite vin, lyssna på musik och småprata med dem. Men detta resulterade också i att klockan nu är sex på morgonen, och jag ska ju BÖRJA jobba klockan åtta idag. Suckelisuck. Nu känner jag inte alls för det. Jag vill vara ledig!! Please ge mig lite ledighet.

Nu kanske man ska försöka få sig 1,5 h sömn iaf...
Känner ni också ibland, att ni bara vill ge upp o skita lite i allt?
/Helena

Kommentarer
Postat av: C

hej! min syster fyller år snart och jag hade tänkt göra en tårta eller något liknande men det finns så sjukt mycket att välja mellan. vilken är din absolut godaste dessert? är det chokladkolapajen? är nötmarängrullen något att satsa på? kan du inte skriva upp topp fem över godaste desserter? :)

2009-11-15 @ 17:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback