Kan jag vara allergisk?!

Kom på förmiddagen hem ifrån min kompis och hennes sambo som jag har tillbringat två dagar hos. Jätteskönt att komma dit och slappna av, få god mat och inte plugga. (för jag har inte ens öppnat böckerna..) Det behövdes! Tack vännen! :)


Jag och Bosse hemma hos min kompis. (Jag har ju klippt mig också föresten!)

När jag kom hem kände jag för en löprunda och tog min vanliga runda på 9 km. Jag brukar inte alls ha svårt att springa den rundan, men idag var det fruktansvärt jobbigt. Jag hostar HELA tiden. Och jag var tvungen att stanna och gå tre gånger för att jag behövde hosta + att det känns som jag inte andas till 100 %. Jag kommer ihåg att det var likadant förra våren när jag sprang. Till slut slutade jag träna för att det var så jobbigt. Men det slog mig nu; tänk om det är så att jag är allergisk mot något ute?! Pollen eller så. Jag är inte allergisk mot någonting vad jag vet, men nu blir jag faktiskt lite misstänksam. Någon som vet om detta kan vara tecken på allergi? Och hur går man vidare med det i så fall? Finns det receptfri medicin att prova eller ska man prata med en läkare?
Nu när pluggmotivationen är nere på noll hade jag verkligen velat att löpningen gick bra. Nu känns det som att allt bara går dåligt. :( O jag ska ju springa lopp om 1,5 vecka!!

Nu har i alla fall min nya mobil kommit, ska gå och hämta den på Posten nu :)
Från rosa mobil --> lila mobil. Jag känner förändringens vindar blåsa!

/Helena

Kommentarer
Postat av: Karin

vad fin du är vännen!



KRAM

2009-05-24 @ 15:10:42
Postat av: Anonym

känner du dig inte så orolig att du vill gå till doktorn direkt så kan du köpa receptfria antihistamintabletter på apoteket, skulle besvären försvinna av detta (det ska märkas ganska snabbt) vet du ju vad som är felet och hur du ska åtgärda det, clarityn är det mest kända men leta efter tillexempel loratadin eller fråga helt enkelt personalen efter det billigaste preparatet, det är exakt samma förutom namnet och priser och finns en massa. Ett paket på 30 doser kostar 30-40 kronor bara. eftersom det verkar sätta sig på andningen för dig kan det dock bli lite knepigare, det kan fortfarande bero på pollenallergi men du kan behöva få recept på astmamedicin.

2009-05-24 @ 21:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback