Vegetarisk buffé med utsikt över Stockholm

 
Mums! Maten var jättegod. Hummusen får ni inte missa att smaka, det blev min favorit. Tillsammans med en stark gryta med cachewnötter i.

Igår var jag i Stockholm och träffade en nära vän. Min kompis hade en "eko-guide" över Stockholm med sig och i den hittade vi en restaurang i Stockholm som skulle servera vegetarisk buffé, där också minst 40% av råvarorna skulle vara ekologiska. Vi begav oss dit, och hamnade vid ett bord på en uppvärmd uteveranda där vi hade utsikt över ett vackert nattupplyst Stockholm. Maten var helt underbart god! Som student kunde man få buffén för "2, betala för 1" så det blev 100 kr var med dricka. Annars kostar buffén 155 kr/person. Jag tycker verkligen det var värt pengarna. Man kunde även fika där, så det får jag prova på nästa gång, för hit vill jag gärna komma tillbaka :)

Hermans, heter stället. Och ligger på Fjällgatan 23 B på Södermalm. I oktober - april har de öppet 11-21 varje dag.

/Helena

Kommentarer
Postat av: ..Thess..

Å, vad mys Nena! Ser verkligen jättegott ut och jag diggar verkligen din nya blogg :D

2008-10-26 @ 12:14:23
URL: http://tessielur.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag gillar verkligen din blogg Helena, den är så fin!!

Vad roligt att du redan har skrivit om igår. Det var verkligen ett trevligt ställe :) Det kan emellertid vara bra bra att nämna att ljudnivån var rätt hög när vi var där och att det inte var speciellt stort - men välbesökt, så att ingen söker sig dit och förväntar sig en lugn och stillsam miljö och sedan blir besviken. Det var ju väldigt mysigt men lite trångt kanske, i alla fall just kring middagstid när vi var där.

Sedan måste jag tillägga att jag känner mig lite stolt som fotograf till det vänstra kortet ;P

2008-10-26 @ 12:58:42
Postat av: Camomilla

Gu vad mysigt! Du får ta med mig dit nån gång!

2008-10-26 @ 14:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback